opc_loader

winkelwagen
Filter
Merken

De babykledingwinkel voor Woudenberg en omstreken

Zoekt u een winkel met leuke babykleding in Woudenberg of omgeving? Dan treft u het! Bij het Kledinghoekje in Scherpenzeel hebben we de leukste en mooiste babykleding voor u geselecteerd. Merken als Ducky Beau, DJ Dutchjeans en Dirkje nemen een belangrijke plaats in, maar ook outlet babykleding van andere grote merken is aanwezig in de winkel nabij Woudenberg.

Alleen het allerbeste

Het Kledinghoekje levert een grote diversiteit aan babykleding voor de allerkleinsten onder ons. Juist voor hen is het van belang dat de kleding geen scherpe randjes, losse delen of lange touwtjes bevat. Al onze babykleding is veilig en van de allerhoogste kwaliteit. Voor het bestellen van de babykleding hoeft u Woudenberg bovendien niet eens te verlaten. Online kunt u bij ons ook snel en gemakkelijk bestellen. Wij leveren snel en veilig via PostNL.

Daarom kiest u voor het Kledinghoekje:

  • Kwaliteitskleding
  • Goede service
  • Eenvoudig bestellen
  • Grote merken
  • Scherpe prijzen

Meer weten

Heeft u vragen over de babykleding? Vanuit Woudenberg helpen we u graag in de winkel in Scherpenzeel. Geen tijd om de winkel te bezoeken? Dan kunt u ons ook bereiken via kledinghoekje@live.nl


Kledinghoekje
Dorpsstraat 162
3925KG Scherpenzeel
Nederland
033-4669508
kledinghoekje@live.nl
IBAN: NL69INGB0004978855
BIC: INGBNL2A
KvK: 32168816
Btw: NL176780166B01

Contact

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien