opc_loader

winkelwagen
Filter
Merken

Prachtige newborn collectie, bij ons in Scherpenzeel

De allereerste kleding voor u kleine schat. Bij het Kledinghoekje in Scherpenzeel is newborn kleding volop aanwezig. Wij hebben de mooiste en zachtste kleding speciaal voor u ingekocht en bieden u kleintje precies datgene wat het nodig heeft. Het allerbeste!

Het grootste belang

De newborn kleding in Scherpenzeel is heerlijk zacht en veilig. Veiligheid is namelijk iets waar we juist bij de allerkleinsten extra op letten. Alle newborn kleding is vrij van koordjes, scherpe randjes of losse delen en biedt u een hoog draagcomfort. Door daarnaast in de winkel in Scherpenzeel enkel te kiezen voor newborn kleding van gerenommeerde merken, helpen we u op eenvoudige wijze het beste aan uw baby te geven. Bovendien hebben we in onze winkel in Scherpenzeel service hoog in het vaandel staan, onze newborn collecties voorzien we graag een mooie verpakking of advies op maat.

Vragen en antwoorden

Meer weten over onze newborn collecties in Scherpenzeel? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via kledinghoekje@live.nl of langskomen in onze winkel. Wij helpen u graag verder! 


Kledinghoekje
Dorpsstraat 162
3925KG Scherpenzeel
Nederland
033-4669508
kledinghoekje@live.nl
IBAN: NL69INGB0004978855
BIC: INGBNL2A
KvK: 32168816
Btw: NL176780166B01

Contact

*
Beveiligingscode
CAPTCHA Image
Ik kan de beveiligingscode niet goed zien